KSHZ: Deri në ora 13:00 jehona e votuesve…

Në të gjitha vendvotimet, votimi po rrjedh pa probleme. Vetëm një vendvotim në Studeniçan nuk është hapur dhe atje nuk do të votohet. Ndërkohë që jehona e votuesve deri në ora 13:00, ka arritur në…

Këto janë komunat me dalje më të ulet…

Nga gjithsej 1.808.131 votues, deri ne orën 10 kanë votuar 6,16% apo 95.406, njoftoi Komisioni shtetëror zgjedhor në pres konferencën e parë për sot. Sipas komunave dalje më të madhe ka në Prilep me 11.05 për qind,…

Bejta e shfrytëzoi të drejtën e votës

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, njëherit kryetar dege në Gostivar, z. Nevzat Bejta bashkë me familjen, sot në mesditë shfrytëzoi të drejtën e votës për zgjedhjet presidenciale. Pas votimit, Bejta deklaroi: Zgjedhjet…

Dibër, jehonë e dobët e votuesve

Rrjedha e votimit në komunat Dibër dhe Qendra Zhupa kalon pa probleme, por, me jehonë të dobët të votuesve. “Nga gjithsej 18.625 votues, të cilët kanë votuar në 27 vendvotime, deri në ora dhjetë në…

Anulohet votimi në vendvotimin 2344 në Studeniçan

Vendvotimi 2344 të Komunës së Studeniçanit, nuk do të jetë në dispozicion për të votuar për banorët e kësaj zone. Kështu njofton asociacioni qytetar MOST, në preskonferencën e dytë për shtyp, e cila po monitoron…

Dalja më e madhe në Prilep, më e…

Komisioni shtetëror zgjedhor doli me konferencën e parë për shtyp për zgjedhjet presidenciale. Sipas KSHZ, me vonesë është hapur një vendvotim në Bogovinë, ku tash më pa ndërprerë ecë procesi i votimit. Vendvotimi 2344 në…