Profesionet e VIP-ave

Jemi mësuar që t’i shohim gjithmonë përpara kamerave dhe në kulmin e karrierës së tyre, por disa personazhe VIP kanë treguar se cili do kishte profesioni i tyre, nëse nuk do ishin të famshëm. Ëndrrat…

Shoferi që bën sikur ka Mercedes Benz

Një blerës në një qendër tregtare kishte vënë re se një Mercedes kishte parkuar te zona e përcaktuar për njerëzit me nevoja të veçanta. Por veç kësaj, Mercedesi se ç’kishte diçka që nuk e bindte.…

Makinat e së ardhmes. Modelet më inovative shfaqen…

Bugati, Ferrari, por edhe Reno dhe Peugeot…ekspozita concept car dhe automobile design në Paris, prezanton modelet më inovative të automobilëve në botë në një show që i dedikohet tërësisht makinave të së ardhmes. “Që të…

Marka e famshme e motorëve prezanton… biçikletë

Ducati ka prezantuar një biçikletë elektrike në bashkëpunim me Thok Ebikes. Krijesa e re e markës së famshme italiane të motorëve është gjithmonë me dy rrota, por nuk është motor, por “mountain bike”. Kjo biçikletë…

Biznes me qumështin e devesë. Jo vetëm produkte…

Qumështi i devesë po shitet si superushqim në supermarketet amerikane e ato britanike, apo edhe “online” përmes faqeve si “Amazon”, e kërkesa për të sa vjen e shtohet. Interesi është i madh si për qumështin…