Byroja për Zhvillim Rajonal do të financon dy projekte në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2022 10:25

Byroja për Zhvillim Rajonal do të financon dy projekte në Gostivar

Byroja për Zhvillim Rajonal – BZHR do të financon dy projekte në Gostivar, rekonstruimi i rrugëve komunale për fshatin Kunovë si dhe shërbim efikas për pastrimin e hapësirave publike dhe mbrojtja e mjedisit jetësor në komunën e Gostivarit, njofton Gostivari Sot

“Byroja për Zhvillim Rajonal – BZHR me dy investime në Gostivar. Rekonstruimi i rrugëve komunale për fshatin Kunovë me vlerë: 7.989.527 denarë, dhe Shërbim efikas për pastrimin e hapësirave publike dhe mbrojtja e mjedisit jetësor në komunën e Gostivarit me vlerë: 7.205.000 denarë. Faleminderit për kujdesin e treguar Ramiz Rexhepi, drejtor në BZHR”, njoftuan nga BDI, dega në Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Shtator, 2022 10:25

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...