Burrat i duan gratë e shëndosha: Arsyet do t’ju befasojnë!

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:41

Burrat i duan gratë e shëndosha: Arsyet do t’ju befasojnë!

Rezultatet e këtij hulumtimi janë jashtëzakonisht interesante dhe shumë befasuese – ja çfarë zbuluan ato

Në të vërtetë, rezultoi që burrat që janë të martuar me gra të shëndosha, janë më të plotësuar, më të lumtur.

Më saktësisht, sipas të dhënave të studimeve krahasuese, ata janë madje dhjetë herë më të kënaqur në martesë sesa burrat që kanë një grua thatanike pranë tyre.

Sipas një teorie, gratë më të plota janë më të kujdesshme dhe i kushtojnë vëmendje dhe kujdes më të madh burrave të tyre, gjë që i bën ata më të kënaqur.

Për më tepër, shumica e burrave të martuar me femra të shëndosha i konsiderojnë zonjat e tilla të jenë më të sinqerta në marrëdhënien e tyre, sepse nuk i fshehin të metat e tyre.

Gjithashtu, ata thonë se ato, edhe pse të vetëdijshme për të metat e tyre, janë më të sigurta në vetvete, gjë që i bën edhe më tërheqëse për ta.

Ky studim meksikan kryer nën udhëheqjen e Dr. Philemon Alvarado dhe Dr. Edgard Morales, zbuloi disa fakte më interesante se pse zonjat e shëndosha janë gra më të mira. Ato nuk kërkojnë një dukje perfekte nga partnerët e tyre.

– Ato janë amvisa të shkëlqyeshme dhe e shijojnë ushqimin.
– Ato kanë një sens të shkëlqyeshëm humori, kështu që është gjithmonë argëtuese me to.
– Ato janë më të sigurta në vetvete, sepse pranojnë dukjen e tyre dhe nuk përpiqen të përshtaten me standardet e imponuara nga shoqëria.

Edhe pse është vërtet interesante të shihen rezultatet e studimeve të tilla dhe të ngjashme, është e rëndësishme të theksohet se nuk është pesha ajo që ndikon në suksesin e marrëdhënies, por duhet përpjekje e ndërsjellë për kënaqësi dhe lumturi.

Pra, nëse dikush preferon vajza më të plota apo më të holla, kjo është çështje e zgjedhjes personale…

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:41