Borxhi i papastruar, sulm fizik mes dy banorëve të Vrapçishtit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Gusht, 2020 12:17

Më 11.08.2020 në ora 15.10 në Njësinë Policore- Galatë, perso i J.T. (47) nga fshati Vrapçisht i Gostivarit, ka raportuar se rreth orës 13.30 në një rrugë anësore në fshatin Vrapçisht, ka qenë i sulmuar fizikisht nga personi N.R. nga i njëjti fshati për shkak të një borxhit të pa pastruar mes tyre.

Janë marrë të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me
ç’rast do të pasoj edhe parashtresë adekuate. GS 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Gusht, 2020 12:17