Bie në duart e policisë organizatori i grupit kriminal ndërkombëtar për kontrabandë droge

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 12:01

Departamenti për Ndalimin e Krimit të Organizuar dhe të Rënda – Departamenti i Hetimeve Kriminale, Njësia për Trafikimin e Paligjshëm të Drogës së bashku me Prokurorin Publik në bashkëpunim të drejtpërdrejtë dhe shkëmbim të provave me Policinë Federale Australiane dhe në koordinim me DEA-në amerikane, pas një hetimi njëvjeçar, në Strugë ka privuar nga liria I.R.(27) nga Struga, me nënshtetësi maqedono-australiane, për të cilin ekzistojnë baza dyshimi se është koordinator i një grupi ndërkombëtar të krimit të organizuar që vepronte kryesisht në territorin e Australisë, duke përdorur një mënyrë të sofistikuar komunikimi, përmes aparateve telefonike të koduara dhe aranzhimit të pazareve të drogës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 12:01