BDI shpall zgjedhjet në Forumin Rinor, zgjedhje edhe në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2022 20:38 Updated

Në mbledhjen e IV-të të Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim, kryetari Ali Ahmeti propozoi që Këshilli i Përgjithshëm të autorizojë Komisionin partiak zgjedhor që të zbatojë zgjedhjet brenda partiake.

Këshilli i Përgjithshëm i Bashkimi Demokratik për Integrim miratoi vendimin për shpalljen e zgjedhjeve dhe autorizoi Komisioni partiak zgjedhor që të organizon zgjedhjet në degët e Forumit Rinor përfshi edhe degën e Gostivarit si dhe në të gjithë Këshillat vendor dhe degët e Bashkimit Demokratik për Integrim në vitin 2023.

Viti 2023 është vit zgjedhor në Bashkimin Demokratik për Integrim në të gjithë Këshillat vendor dhe në degë, përveç në degët ku zgjedhjet u zhvilluan këtë vit, ndërkohë që në vjeshtë të vitit 2023 pritet që të organizohet edhe Kongresi i V-të zgjedhor i BDI-së.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2022 20:38 Updated