BDI publikon borxhet e ndërmarrjeve publike në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Nëntor, 2022 20:05

BDI dega Gositvar vazhdon me publikimin e borxheve në institucion e Pushtet Lokal në Gostivar. Dje e sot ka publikuar borxhet në NPK Komunalec dhe NP Parlingjet dhe Gjelbërim.

“4.500.000 euro borxh i krijuar i N.P.K Komunalec – Gostivar. 3.300.000 euro borxh dhe 1.200.000 euro fatura të papaguara. Komuna e Gostivarit dhe Ndërmarrjet Publike Komunale të zhytura në borxhe, investimet nuk duken askund”, akuzuan nga BDI e Gostivarit.

“65.000 euro borxhi i krijuar i N.P.K Parkingje dhe Gjelbërim – Gostivar.Punëtorët në mujin e tretë pa paga”, thonë nga BDI-Gostivar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Nëntor, 2022 20:05