BDI Gostivar tregon Unitet dhe Fuqi |VIDEO

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Korrik, 2020 21:37

BDI dega Gostivar përmes një video spoti të publikuar në Fejsbuk ka treguar Unitet dhe Fuqi. 

Në spotin e përgatitur me pjesëmarrjen e  qindra anëtarë në rrugën dhe Urën e ndërtuar në qeverisjen e BDI në Gostivar

Me sloganet: Autokton, Ecim bashkë, Ndërtojmë Ura, Të barabartë, Guxojmë, Besojmë, Koha për Kryeministrin Shqiptar, Vot 9 spoti është shpërndarë gjithë andej.

Nga BDI dega në Gostivar pohojnë që spoti me 1000 anëtarë tregon unitetin dhe fuqinë e  partisë në Gostivar.

Në video shihen anëtarë të Forumit Rinor, Forumit të Gruas, funksionarë dhe ish funksionarë partiak si dhe kanidatët për deputetë.

Nga kjo parti thonë që i gjithë ideja dhe projekti për video klipin erdhi nga struktura e partisë dhe se realizimi është bërë në mënyrë vullnetare nga aktivi i partisë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Korrik, 2020 21:37