Bashkimi Evropian do të investon 9 miliard euro në Evropën Juglindore

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Tetor, 2020 14:12

Bashkimi Evropian gjatë katër viteve të ardhshme do të ndaj 9 miliard euro për Evropën Juglindore edhe atë për rindërtim të infrastrukturës rrugore, hekurudhave dhe në fushën e energjetikës. Kështu ka shkruar zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi në faqen e tij zyrtare në facebook.

Sipas Grubit me këtë hap, Bashkimi Evropian po vë firmën e saj mbi rajonin tonë dhe me hapjen e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në BE po realizohen aspiratat e qytetarëve tanë.

Ky është shkrimi i plotë në facebook i Grubit:

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Tetor, 2020 14:12