Barten 19 automjete në Tetovë dhe Gostivar, ishin të keqparkuara

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Tetor, 2020 14:15

Si pjesë e aktiviteteve të intensifikuara për rend dhe siguri më të madhe me parkim në Tetovë dhe Gostivar, dje (1-tetor) janë zbuluar dhe sanksionuan ligjërisht gjithsej 19 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme (TE-13 dhe GV-6).

Janë përgaditur parashtresa adekuate për kundërvajtje ndaj pronarëve të veturave, kurse të njëjtat janë
ngritur nga shërbimi merimangë dhe janë dërguar në vendë të caktuar për këtë veprimtari.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Tetor, 2020 14:15