Banorit të Kalishtit ia vjedhin automjetin

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 11:44

Dje (15-tetor) në ora 13 e 30 minuta, G.V. (66) nga Kalishta e Gostivarit, në SPB-Tetovë ka raportuar se persona të panjohur kanë marë automjetin e tij “Volkswagen Golf 3” me targa të Gostivarit, të cilën e kisht parkuar në qendër të fshatit Negotinë e Pollogut, percjell Gostivari Sot

Merren masa për identifikimin e autorëve dhe gjetjen e automjetit. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 11:44