Banori i Shqipërisë shkakton probleme në Spitalin e Gostivarit, arrestohet nga Policia!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Gusht, 2023 09:47

Dje (29-gusht) rreth orës 17:20, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme
Gostivar kanë ndaluar 57-vjeçarin A.B. nga Republika e Shqipërisë, i cili paraprakisht ka shkelur rendin dhe qetësinë publike në Spitalin e Përgjithshëm të Gostivarit “Ferid Murad”, si dhe kishte qëndruar në zonë i padeklaruar.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për procedurë të mëtutjeshme.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 30 Gusht, 2023 09:47