Balerini Andi Ismaili me intervistë ekskluzive për Flaka Media Group. Katër herë Kampion Bote!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 08:40

Balerini Andi Ismaili do të jetë pjesë e listës së gjatë të intervistave të fundvitit në rrjetin më të madh të mdiave online në gjuhën shqipe “Flaka Media Group” në Maqedoninë e Veriut.

Në intervistën ekskluzive për “Flaka Media Group”, Andi flet për sukseset e tij të deritanishme, shpalos planet për vitin 2024, ndërsa tregon se kush po e ndihmon në karrierën e tij me plotë arritje.

Intervista me Andi Ismailin do të publikohet me 30 dhjetor në Flaka, Gostivari Sot, Lobi, Observeri, Korrektori dhe portalin më të ri të Flaka Media Grup që do të lanqohet me rastin e ndërrimit të motmoteve. Redaksia Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 08:40