Back to homepage

Posts From Driton Zenku

BE, info-sesione mbi Mekanizmin e Qëndrueshmërisë Civile të BE-së për Organizatat e Shoqërisë Civile

Shtatë info-sesione rajonale do të organizohen mbi Mekanizmin e Qëndrueshmërisë Civile të BE-sënë vende të ndryshme në gjysmën e parë të tetorit 2022. Këto ngjarje synojnë të informojnëorganizatat dhe të paraqesin më në detaje thirrjen për propozime. “Bashkimi Evropian ofron

Read Full Article

Kërcim masiv me litar, pjesë e Javës Evropiane të Sportit në Gostivar

Sot, në sheshin e qytetit në Gostivar u shënua përfundimi i Javës Evropiane të Sportit, një aktivitet masiv i organizuar nga Agjencia për Rini dhe Sport në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit. Mbi 300 fëmijë nga shkollat fillore të komunës

Read Full Article

ETC – Gostivar i bashkohet festës së madhe të 17 vjetorit të themelimit të kompanisë Elkos Group Updated

17 Vite rrugëtim së bashku me ETC. Festa e vitit për ju. ETC – Gostivar i bashkohet festës së madhe të 17 vjetorit të themelimit të kompanisë Elkos Group. Kompania Elkos Group u themelua në vitin 1989 nga Ramiz Kelmendi.

Read Full Article

Spitali i Gostivarit, fatura e rrymës për muajin Gusht është 45.536 euro

Rritja e çmimit të energjisë elektrike ka rritur për mbi 6 herë vlerën e faturave në Spitalin e përgjithshëm “Ferid Murad”, në Gostivar. Për muajin gusht, fatura nga EVN në Spital ka arritur me vlerë 2.800.517 denarë apo 45.536 euro,

Read Full Article

Nata finale, u ndanë çmimet e edicionit të gjashtë të festivalit Othello në Gostivar Updated

Me mbrëmjen finale ka përfunduar festivali i gjashtë ndërkombëtar i Teatrit “Othello”, në Gostivar, njofton Gostivari Sot Juria në përbërje Shengyl Ismaili, Vjollca Bekteshi Hamiti, Viktorija Stepanoska ndau çmimet e edicionit të sivjetshëm Aktorja më e mirë u shpallë Klimentina

Read Full Article