Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari Sot

Portali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.  Gostivari Sot është portali i vetëm legal në territorin e gjerë të Komunës së Gostivarit. Misioni ynë mbetet promovimi i vlerave të Gostivarit me rrethinë, dhe mbi gjitha informimin e drejtë të opinionit publik. Redaksia e portalit informativ Gostivari Sot përbëhet nga gazetarë profesionist nga qyteti i Gostivarit.

Mospastrimi i oxhaqeve, potencial për shkaktimin e zjarreve nëpër objekte

Nxemja e ambienteveshtëpiake përmes drunjve përgjatë stinës së Dimrit, vazhdon të mbetet mënyrë më e popullarizuar për amvisëritë e Gostivarit dhe rrethinës. Arsyeja kryesore është aspekti ekonomik por edhe mënyra më e shëndetshme. Përpos sigurimit të sasive të drurit, amvisëritë…

Moti sot në Gostivar

Moti në Maqedoni do të jetë me diell me vranësira lokale të vogla deri në mesatare dhe me erë të dobët e deri në mesatare veriperëndimore. Temperatura lëvizë prej tre deri në 13 gradë Celsius. Në Gostivar moti do të…

VIDEO LAJME | Sa respektohen të drejtat e fëmijëve në Gostivar ?

Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.  Gostivari Sot është portali i vetëm legal në territorin e…

VIDEO LAJME | Zjarr ne nje lokal ne qender te Negotines

Zjarr ne nje lokal ne qender te Negotines Zjarr ne nje lokal ne qender te Negotines (video) Posted by TV GLOBI on Monday, November 20, 2017 Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin…