Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari Sot

Portali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.  Gostivari Sot është portali i vetëm legal në territorin e gjerë të Komunës së Gostivarit. Misioni ynë mbetet promovimi i vlerave të Gostivarit me rrethinë, dhe mbi gjitha informimin e drejtë të opinionit publik. Redaksia e portalit informativ Gostivari Sot përbëhet nga gazetarë profesionist nga qyteti i Gostivarit.

Bursa për 70 studentë të kategorive sociale nga Fondacioni LEORON

Shtatëdhjetë studentë të kategorive sociale nga tërë shteti, fituan bursa nga Fondacioni LEORON , organizatë bamirëse me seli në Shkup dhe pjesë e institutit LEORON nga Dubai. Studentët firmosën marrëveshje njëvjeçare për bursat, të cilat janë në vlerë të tërësishme…

Të sëmurë dhe të pafuqishëm paraqiten për votim në referendum

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) i mbledh të dhënat nga Komisionet komunale zgjedhore për numrin e personave të paraqitur të sëmurë dhe të pafuqishëm, të cilët dëshirojnë të votojnë në referendum. Deri pasdite nga gjithsej 80 komisione komunale zgjedhore deri tek…

Negotinë, 42 vjeçari sulmohet nga qentë endacak

Më datë 24.09.2019 rrethë orës 07 e 40 minuta, në fshatin negotinë të Gostivarit, 42-vjeçari H.M. ka qenë i sulmuar nga një grup qenë endacakë. Ku në  moment për tju shmangur sulmit të qenve, është rëzuar në anën e majtë dhe ka amrur lëndime…

Aksident në autostradën Tetovë – Gostivar

Më datë 23.09.2019 rethë prës 02 e 45 minuta, në autostradën Tetovë-Gostivar, në afërsi të kyçjes në fshatin Kamnjan, vetura e tipit ,,Pezho,, me targa të Shkupit e drejtuar nga 42 vjeçari F.C. nga Kërçova, ka aksidentuar dhe mbytur në vend një qen endacak,…

Tetovë, përleshje fizike mes dy personave që ishin të dehur

Më datë 24.09.2018 rethë orës 01.00, në afërsi të një objekti hotelerik, në rrugën ,,Nikolla Teslla,, në Tetovë, është prishur rendi dhe qetësia publike, gjatë një përleshje në të cilën kanë marur pjesë A.R. 39 vjeç, dhe B.S. 24 vjeç, të dy nga Tetova….

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë ka zbardhur tre vjedhje

Sektori për punë të brendëshme Tetovë, plotësisht ka zbardhur tre vjedhje, gjatë të cilave janë vjedhur çanta dhe portofole, ku gjatë gjysmës së parë të muajit gusht, dhe gjatë këtij muaji, janë kryer nëpër butiqe, dhe në rrugë në Tetovë. Të dyshuar është…

Pollog, Policia zbulon 10 drejtues automjetesh pa leje për vozitje

Gjatë ditës së djeshme 23-shtator, gjatë kontrolleve dhe aktiviteteve të regullta, të realizuara nga pjestarët e Sektorit për punë të brendëshme Tetovë, gjithsej janë zbuluar 10 persona edhe atë 5 në Tetovë dhe 5 në Gostivar, të cilët nuk kanë poseduar leje për vozitje. Krahas…