Artan Grubi: Nga 14 nëntori “hiqet” kufiri me Shqipërinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 22:41 Updated

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka folur në emisionin debativ “Click Plus” foli për mbledhjen e përbashkët qeveritare të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë.

“Më 14 nëntor, dy doganat tona, policitë tona do të funksionojnë nën metodën “One Stop Shop”. Kemi largu pasaportat dhe sot po lëvizim lirshëm me letërnjoftime. Kemi rënë kontakt me Kosovën dhe Shqipërinë për shumë projekte të përbashkëta që do të relizohen, jemi drejt finalizimit, u shpreh Grubi.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 22:41 Updated