Arrestohet një person nga Gostivari në aeroportin e Shkupit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Korrik, 2020 12:57

Në vendkalimin kufitar “Aeroporti ndërkombëtar i Shkupit” mbrëmë është arrestuar M.M (28) nga Gostivari , i cili më pas është dorëzuar në stacionin policorë Gostivar, sepse është kërkuar me urdhër qendror nga Zyra e jashtme e punëve kriminele Gostivar.

Ministria e Punëve të Brendshem sot kumtoi se më 06.07.2020 kundër tij është parashtruar padi penale për vepër të kryer penale “rrezikim i sigurisë”, e paraparë me nenin 144 paragrafi 4 nga Kodi Penal.

“M.M dyshohet se përmes rrjeteve sociale ka dërguar kërcënime gjegjësisht e ka rrezikuar sigurinë e funksionarëve të Qeverisë të Republikës së Maqedonisë të Veriut. M.M është mbajtur në stacionin policorë në Gostivar dhe do të nxirret para gjykatësit në procedurë paraprake në Gjykatën Themelore Gostivar”, sqarohet në kumtesën e MBP-së.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Korrik, 2020 12:57