Arrestohet i mituri nga Gostivari, kërrcënoi me thikë nënën dhe motrën e tij!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2022 11:26

Arrestohet i mituri nga Gostivari, kërrcënoi me thikë nënën dhe motrën e tij!

Sot (26-shtator) në ora 09:30, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-DPB Gostivar kanë privuar nga liria të
miturin nga një fshat i rrethit të Gostivarit, i cili dje ka qenë i denoncuar nga nëna e tij 38-vjeçare se në
shtëpinë e tyre familjare, ai ka sulmuar fizikisht atë dhe motrën e tij dhe i ka kërcënuar me mjet të
mpreht.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, ndaj të denoncuarit do të vijojë parashtresa
përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2022 11:26

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...