Arrestohet dy persona nga Gostivari, duhej të vuanin dënimin me burg

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:54

Dje (4-tetor) në ora 12 e 40 minuta dhe në ora 16 e 15 minuta, me urdhër të gjykatës, zyrtarët e policisë të SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë arrestuar personat D.B. (28) dhe M.A. (25) nga Gostivari, të dënuar me burgim për kryerje të veprës penale ,,vjedhje“ dhe ,,mbulim i veprës penale“.

Pas arrestimit të dy u dërguan në Burgun e Tetovës për të vuajtur dënimin. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:54