Arrestohet banori i Siniçanit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shtator, 2023 10:32

Zyrtarët e policisë të Tetovë, dje (18-shtator) rreth orës 17:30 në Siniçan të Tetovës, me urdhër të gjykatës, kanë arrestuar 56-vjeçarin S.E nga ky fshat, i dënuar me një vit burg për veprën penale përpunim i paautorizuar, mbajtje, ndërmjetësim dhe tregtim të armëve ose materieve shpërthyese.

Menjëherë pas arrestimit, i njëjti është dorëzuar Institucionit Penal Korrektues Burgu i Tetovës për vuajtjen e dënimit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Shtator, 2023 10:32