Arrestohet banori i Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:38

Arrestohet banori i Gostivarit

Zyrtarët policorë të Sektorit të punëve të brendshme Tetovë-DPB Gostivar, dje (14-nëntor) rreth orës 16.00, në rrugën “Zhivko Brajkovski” në Gostivar, me urdhër të gjykatës kanë arrestuar 28-vjeçarin A.I., i cili kërkohej për të vuajtur dënimin me burg prej një viti e gjysmë për veprën penale ;”Prodhim të paautorizuar dhe trafikimit të drogës, substancave psikotropike dhe precursorëve”, përcjell Gostivari Sot

Menjëherë pas kësaj, A.I. është dërguar në Institucionin korrektues penal burgu i Tetovës për vuajtjen e dënimit. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:38