Arrestohet 60 vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 12:01

Mbrëmë (5 tetor) rreth orës 20:00, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, me urdhër të gjykatës, e kanë arrestuar personin Q.I. 60 vjeç nga Gostivari, i dënuar me 6 vjet burg për veprën penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim i lëndëve narkotike, substancave psikotrope dhe pararendësve 

Gjysmë ore më vonë, Q.I. është dorëzuar në burgun Idrizovës në Shkup për të vuajtur dënimin.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 12:01