Arrestohet 31 vjeçari, u tregua agresiv me pjesëtarët e Policisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2024 11:27

Arrestohet 31 vjeçari, u tregua agresiv me pjesëtarët e Policisë

Sot në ora 06.30 në Tetovë, zyrtarët e policisë nga SPB-Tetovë, kanë arrestuar personin L.M. (31) nga fshati Novo Sellë, komuna e Zhelinës, për arsye se ai kishte shkelë rendin dhe qetësinë publike dhe kishte treguar sjellje agresive ndaj tyre duke ndërmarrë veprime zyrtare.

Pas dokumentimit dhe pastrimit të çështjes kundër tij, do të përgaditet parashtresëpërkatëse. GS Media

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2024 11:27