Arrestohen katër banor të Gradecit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Qershor, 2020 12:18

Dje (1-qershor) rreth orës 10.00, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Depratamenti i punëve të brendshme Gostivar i kanë privuar nga liria H.Z.(38), H.A.(39), J.A.(19), R.A.(34) dhe N.Z.(19) të gjithë nga Gradeci i Gostivarit, për shkak të dyshimit se kanë qenë të involvuar në ,,prerje ilegale e drujve (shpyllzim)” denoncuar më datë 30-maj të këtij vitinë, rajonin e Njësisë policore Gallatë.

Personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin policorë Gostivar dhe kundër tyre do të përgaditet
parashtresë adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Qershor, 2020 12:18