Arrestime në Kodrën e Diellit në Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:47 Updated

Arrestime në Kodrën e Diellit në Tetovë

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë, dje (03-nëntor) rreth orës 15:00, në Kodrën e Diellit në Tetovë kanë
ndaluar shtetasit M.H. (44) dhe G.K. (31) nga Republika e Shqipërisë, të cilët të padeklaruar po qëndronin dhe punonin në këtë zonë.

Dy shtetasit shqiptarë janë ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për procedura të mëtutjeshme.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:47 Updated

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...