Arrestim në lagjen Tullana në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 11:51

Të enjten rreth orës 16:50, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme në Gostivar, para një objekti hotelik në lagjen Tullana, kanë ndaluar 46 vjeçarin T.S. nga Gostivari i cili më
herët kishte cenuar rendin dhe qetësinë publike.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për procedurë të mëtutjeshme. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 11:51