Arrestohet një person nga rrethina e Gostivarit me fletëarrest për dënim

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 14:49

Më datë 29.09.2020,  pjestarët e policisë nga Njësiti për policinë kriminalistike, është ndaluar dhe arestuar i kërkuari S.A.(34) nga fshati Lomnicë e Gostivarit, i cili me urdhër të Gjykatës Themelore Gostivar ka qenë në kërkim për vuajtje të dënimit në afat prej gjashtë vite burg, në lidhje me nenin 123 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 14:49