Andi nga Gostivari paraqitje të jashtëzakonshme në finalen “Supertalent” në Kroaci (Video)

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Dhjetor, 2023 19:02

Andi nga Gostivari paraqitje të jashtëzakonshme në finalen “Supertalent” në Kroaci (Video)

Andi ismaili nga Gostivari ka marrë pjesë në një shou televiziv për talentët e rinj në Kroaci. Si balerinë i jashtëzakonshëm ai ka mahnitur panelin e profesionistëve dhe publikun kroat. Lëvizjet e tij mahnitëse dhe të jashtëkonshme kanë lënë pa frymë publikun. Ai ka arritur deri në finale. (INA)

Shikoni videon në linkun e mëposhtëm:

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Dhjetor, 2023 19:02