“Alzheimer’s Secrest”, libri i poteshës së re Arbra Shabani arriti tek lexuesi

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 19:17 Updated

“Tetori muaj ndërkombëtar i librit”, me këtë moto Qendra për Kulturë në Gostivar shënon muajin e librit me promovimin e tre titujve të rinjë. Aktiviteti i parë filloi sot ndërsa dy promovimet e tjera do të mbahenme 26 dhe 28 tetor, njofon Gostivari Sot

Në sallën e vogël të Qendrës për Kulturë, u promovua libri i poteshës së re nga Gostivari, Arbra Shabani. “Alzheimer’s Secrest”, titullohoj libri i poteshës.

Asgjë nuk është më e bukur, më e vlefshme, më e fuqishme, më e rrezikshme dhe më emocionuese se sa një mendje e shkëlqyer, këto fjalë në libër spikatën gjatë promovimit të sontëm.

Recensent të librit janë Shpend Bajrami, Adelina Xhaferi dhe Ukaibjeshkeve Uka. “

Krenari e qytetit tonë”, e qujati autoren e librit aktorja Vjollca Baftiu Zylbehari. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 19:17 Updated