Alternativa në qeveri, Gostivari me zëvendësministër. Ja kush është?

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2021 00:42

Alternativa në qeveri, Gostivari me zëvendësministër. Ja kush është?

Nga Alternativa pas mbledhjes së Kryesisë Qendrore kanë bërë të ditur emërimet e kuadrove nga kjo parti në Qeveri. Nga dega e Gostivarit në qeveri do të jetë Abdylshyqyr Abedini – zëvendësministër i Bujqësisë.

Në foto: Asaf ADEMI dhe Abdylshyqyr ABEDINI

Hysni Ismaili – nënkryetar i Kuvendit të RMV-së
Bekim Sali – ministër i ShëndetësisëAdmirim Aliti – ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës
Xhemail Çupi – ministër pa resor – përgjegjës për mërgatën
Lulzim Aliu – zëvendësministër i Arsimit dhe Shkencës
Abdylshyqyr Abedini – zëvendësministër i Bujqësisë
Daim Luçi – zëvendësministër i Kulturës
Orhan Murtezani – drejtor në MEPSO
Amir Elezi – drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës
Dritan Bexheti – drejtor i Fondit Pensional dhe Invalidor
Mubekir Palloshi – drejtor i SHA “Hekurudhat e Maqedonisë –Transporti”
Blerim Abazi – drejtor në Drejtorinë e Librave Amë
Bekim Emini – drejtor i Agjencisë së Investimeve të Huaja.

Në mbledhje u caktuan edhe bartësit ose drejtuesit e disa institucioneve të tjera publike, që do të publikohen ditëve në vijim.

Në fund të mbledhjes kryetari Afrim Gashi, duke u uruar sukses kandidatëve të propozuar për funksione publike, kërkoi nga ata që detyrën e besuar ta ushtrojnë me dinjitet, respekt dhe konform parimeve politike e etike të Alternativës.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 19 Dhjetor, 2021 00:42