Alarme për bombë edhe në hotel Meriot dhe në 15 shkolla

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 09:57

Alarme për bombë edhe në hotel Meriot dhe në 15 shkolla

T&S

Maqedonia e Veriut sot është zgjuar nën alarmet për bomba në shumë lokacione të ndryshme të vendit. Pas alarmit për bombë në aeroportin alarme të tjera erdhën edhe për Aleksandër palace, FFM, Sallën Boris Trajkovksi dhe më vonë në Hotel Meriot dhe në 15 shkolla fillore të Shkupit dhe Manastirit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 09:57

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...