Alarm për bombë në aeroportin e Shkupit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 08:54

Alarm për bombë në aeroportin e Shkupit

T&S

Të gjitha fluturimet janë anuluar për shkak të raportimit për një mjet shpërthyes të vendosur në aeroportin e Shkupit.

Për momentin po bëhet evakuimi i punonjësve dhe pasagjerëve. Këto ditë, kërcënimet me bomba synojnë institucionet, shkollat fillore dhe të mesme, qendrat tregtare dhe ndërtesat e banimit.

Vetëm gjatë ditës së djeshme janë raportuar 49 bomba të vendosura, mes tyre edhe shkollat në Kavadar. /KlanMacedonia/

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Dhjetor, 2022 08:54

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...