Aktivitetet për vendosjen e rendit me parkimin në qytetin e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 13:17

Aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit, të cilat filluan fundjavën e kaluar, kanë vazhduar me rritëm dhe dinamikë të njëjtë edhe gjatë ditës së djeshme (21 shtator).

Janë zbuluar, sanksionuar dhe ngritur me anë të shërbimit komunal të marimangës gjithsej
15 automjete të keqparkuara, dhe në mënyrë të parregullt në rrugët Vëllezrit Gjinovski, Majori
Çede Filipovski, Borçe Jovanovski, JNA dhe kundër pronarëve veturave do të vijojnë parashtresa adekuate.

Aktivitete të tilla janë planifikuar edhe gjatë ditëve në vijim. Gostivari Sot 

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 13:17