Aksion policor në shumë qytete në vend, 10 persona të arrestuar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 12:19

Ministria e Punëve të Brendshme që në orët e hershme të mëngjesit ka realizuar aksion policor në shumë qytete të vendit.

Në aksion janë të përfshirë fshatra të qytetit të Shkupit, Kumanovës, Shtipit dhe pjesë të Strumicës.

Sipas informacioneve të TV21 janë arrestuar dhjetëra persona. Për më shumë detaje, ministria e Punëve të Brendshme paralajmëron konferencë për media në ora 13.30.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Tetor, 2020 12:19