Aksion i madh policor në Shkup, ndalohen disa persona

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 20:35

Policia nga SPB-Shkupi në bashkëpunim me njësinë speciale “Tigrat” gjatë ditës së sotme kanë ndërmarrë aksion të gjerë në rrethinën e Shkupi.

Siç theksojnë nga atje në operacion janë ndaluar disa kr*iminelë të dyshuar për kr*ime të rënda, ndërsa në shtëpitë e tyre janë gjetur ar*më, municione, dronë dhe sende të tjera që lidhen me kr*imet e kryera. Nga MPB konfirmojnë se ka pasur një veprim të tillë, ndërsa për nesër do të njoftojnë detaje të tjera.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 20:35