Aksident trafiku, këmbësori ka pësuar lëndime të rënda

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Dhjetor, 2022 11:44

Aksident trafiku, këmbësori ka pësuar lëndime të rënda

T&S

Me datë 22.12.2022 në ora 11:45 në Stacionin Policor-Gostivar është raportuar se në rrugën rajonale
Gostivar-fshati Gradec, afër fshatit Debresh, vetura “Opel” me targa të Gostivarit e drejtuar nga B.B. (85). nga .Debreshi, ka goditur këmbësorin B.F. (68) nga fshati Debresh.

Në aksident këmbësori ka pësuar lëndime të rënda, të cilat janë konstatuar në Spitalin e Përgjithshëm në Gostivar.

Inspektimin e ka kryer Prokurori Publik dhe një ekip inspektues nga Stacioni Policor Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Dhjetor, 2022 11:44

03
Jan
Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar,...
03
Jan
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar,...