Aksident në Turçan të Madh, lëndohet rënd 9-vjeçari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:12

Dje (30-qershor) në ora 17 e 20 minuta, në rrugën lokale në fshatin Turçan i Madh ka ndodhur aksident trafiku me pjesëmarje të një traktori ,,IMT 539” me targa të Gostivarit, të cilin e ka drejtuar 29-vjeçari F.K. nga ky fshat dhe një fëmij këmbësorë 9-vjeçar nga Shtipi.

Në këtë aksident, këmbësori ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është dërguar në Spitalin e
përgjithshëm ,,Ferid Murat” në Gostivar, për ti ofruar ndihmë mjekësore.

Në vendin e ngjarjes inspektimin e ka kryer ekipi na Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:12