Abetarja e unifikuar shqipe “zbret” në stadiumin e Tetovës. Ne se kemi 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2022 19:08

Ndeshja në mes KF Shkëndija dhe FC Shkupi në Stadiumin e Tetovës, kaloi nën hijen e banderolës që u shpalos në tribinë nga tigo grupi Ballistët, njofton Korrektori.

Banderola tërhoqi vëmemdje me portretet e paraqitura në të, kush shiheshin dy nxënës të Shqipërisë e Kosovës me abetare në duar, kurse nxënësit shqiptarë nga Ilirida (Maqedonia e Veriut), Çamëria dhe Malësia (Mali i Zi) me duar bosh, kjo një simbolikë domethënëse për nxënësit jashtë kufijve të Shqipërisë e Kosovës.

Ndryshe, me fillimin e Vitit të Ri shkollor, nxënësit e klasave të para të Kosovës dhe Shqipërisë filluan mësimet me abetaren e unifikuar në gjuhën shqipe. Korrektori

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2022 19:08