A e dini se shqiptarët janë më të stresuarit në rajon?

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 20:55 Updated

A e dini se shqiptarët janë më të stresuarit në rajon?

Viti që lamë pas shënoi një rekord të ri të nivelin të stresit në mbarë botën.

Krahasuar me vitin 2020, ku e gjithë bota u përfshi nga pandemia e COVID, viti 2021 tregoi se 41 për qind e të rriturve në të gjithë botën përjetuan më shumë stres se më parë.

Sa i përket vendit tonë, 59% e shqiptarëve pohuan se kanë përjetuar më shumë stres vitin e shkuar dhe se kjo gjendje ka ndikuar në ndjesitë e tyre, të mira apo pozitive qofshin ato.

Kjo është shifra më e lartë në Ballkan, e matur nga Indeksi i Emocioneve 2021/2022 të Gallup.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 20:55 Updated