A e dini se… Krenar Lloga është më i ndjekur i Aleancës në Facebook e Aziur Aliu më pak i pëlqyeri!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Korrik, 2023 16:01 Updated

A e dini se… Krenar Lloga është më i ndjekur i Aleancës në Facebook e Aziur Aliu më pak i pëlqyeri!

A e dini se… është rubrika e krijuar nga Observeri që trajton teme nga më të ndyshmet por me një pikëpyetje në fund? A e dini se..

Dhe ne ju pyesim që a e dini se edhe pse Azir Aliu është ministër i shoqërisë informatike dhe administratës e që lidhet ngusht me teknoligjinë, në mediat sociale del që është ministri më i pak i ndjekur nga radhët e Aleancës për Shqiptarët.

Analiza sipërfaqësore e kryer nga Observeri tregon që ministri Krenar Lloga më i ndjekur i Aleancës në Facebook, ndërsa ministri Aziur Aliu më pak i pëlqyeri.

Shifrat flasin që Krenar Lloga ka 3.5k followers, Fatmir Mexhiti 2.4k followers e Azir Aliu 1.2k followers apo ndjekës. Observeri

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Korrik, 2023 16:01 Updated