9 vjeçari bie në Lumin Vardar, policia intervenoi dhe e shpëtoi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Shtator, 2020 17:29

Një fëmijë nëntë vjeçar sot ka ra në lumin Vardar mes Urës së Gurit dhe urës “Syri”. Rasti është lajmëruar rreth orës 14.

Siç ka njoftuar MPB, nëpunësit policor nga Stacioni i policisë- Qendër kanë intervenuar menjëherë me çka fëmija është nxjerrë dhe shpëtuar.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Shtator, 2020 17:29