81-vjeçarja martohet me 35-vjecarin. Familja nuk me flet më me gojë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Prill, 2023 21:23

81-vjeçarja martohet me 35-vjecarin. Familja nuk me flet më me gojë

Iris Jones, 81 vjeç, u njoh me Mohamedin, 35 vjeç në Facebook.

Çifti u dashurua me njëri-tjetrin dhe tashmë janë martuar zyrtarisht.

81-vjecarja tha se familja nuk kontakton me atë që kur ajo u martua me 35 vjecarin.

Iris u shfaq në ne media dhe tronditi shikuesit me historin seksuale të saj dhe lumturin që ajo pershkroi.

Gjyshja 81 vjecare tha se çifti kishte festuar bashkimin dhe i dërgoi një thirrje kryeministrit anglez që ta lejonte Mohamedin të vinte në Britani ku ai do të ishte një “aset” për ekonominë.

Une ndihem e lumtur me ate dhe pse njerez nuk na duan bashkë.

Edhe familja ime ka kohe qe nuk flet me mua qe kur une u martova.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Prill, 2023 21:23