8 ditë paraburgim për anesteziologun që inçizoi në Gjinekologjinë e Tetovës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Prill, 2023 22:09

8 ditë paraburgim për anesteziologun që inçizoi në Gjinekologjinë e Tetovës

Siç mëson Tetova Sot, Anesteziologu 43 vjeç A.D. nga Odri i Tetovës është i jepet 9 ditë paraburgim për inçizimin në Gjinekologji të Tetovës.

Ai akuzohet për dy vepra penale pasi në rrjetin social “Tik Tok” publikojë drejtpërdrejtë pamje nga gratë në Repartin e Gjinekologjisë në Spitalin e Tetovës.

“Punë e pandërgjegjshme gjatë shërbimit, neni 353, pika 2 dhe Incizim pa leje neni 152”, thonë nga Prokuroria.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Prill, 2023 22:09