702 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 18 Tetor, 2020 13:51

Gjatë 24 orëve të kaluara, në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 702 shkelje lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale.

MPB u bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me koronavirus.

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 18 Tetor, 2020 13:51