59-vjeçari nga Gostivari nervozon Policinë, arrestohet!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Qershor, 2023 13:02

Mbrëmë (29-qershor) rreth orës 01:30, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – Departamenti për Punë të
Brendshme Gostivar, kanë ndaluar 59-vjeçarin N.Sh. nga Gostivari i cili kishte cenonuar rendin dhe qetësinë publike dhe kishte treguar sjellje agresive ndaj tyre.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes ndaj tij, do të vijojë parashtresë përkatëse. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Qershor, 2023 13:02