5.000 maska donacion për Komunën e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 21:30

Komuna e Gostivarit ka pranuar një donacion prej 5.000 maskave mbrojtëse nga Kompania “LEAR”.

Informacioni është bërë i dtitur nga kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

“Sot pranuam donacion nga kompania “LEAR”, bëhet fjalë për pesë mijë (5,000) maska mbrojtëse kundër përhapjës së Koronavirusit! Maskat do të ju shpërndahen qytetarëve, shkollave, çerdheve, punonjësve në administratën Komunale dhe punëtorëve në ndërmarrjet publike! Shprehim faleminderim të veçantë kompanisë “LEAR””, thuhet në njoftimin e kryetarit Taravari.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 21:30