41-vjeçarja nga Koçani e pëson keq në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2021 13:00

41-vjeçarja nga Koçani e pëson keq në Gostivar

Dje në ora 16:10, një grua 41-vjeçare nga Koçani, me qëndrim të përkohshëm në Gostivar, në SPB Tetovë ka raportuar se bashkëshorti i saj i pamartuar R.H. rreth orës 14.00 e ka sulmuar fizikisht dhe i kishte marrë paratë dhe celularin.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Dhjetor, 2021 13:00