40 mijë euro donacion për Spitalin e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:30
Donacioni i radhës vjen nga kompania ADMIRAL në vlerë prej 40.000 eurove, edhe atë 20.000 euro 10 krevatë të ri spitalorë, dhe 20.000 euro mjete për dezinfektim.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:30